Luister
muziek
25 april 2024 - 11:51
Deel dit artikel:

UNA brengt 'schandalig goede nummers' naar Theater De Hofnar

Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni staan ze weer op het podium in Theater De Hofnar in Valkenswaard: Slagwerkgroep UNA. Dit keer met de show 'Shame! Shame! Shame!', waarin je te maken krijgt met 'schandalig goede nummers en verbazingwekkende muzikanten', zo zeggen ze zelf.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Of je nu spreekt over een schokkende gebeurtenis, een geheim of een spraakmakende artiest; alle thema’s worden door de slagwerkgroep aan het licht gebracht. De slagwerkgroep van Koninklijke Harmonie UNA uit Valkenswaard heeft een naam hoog te houden als een van de meest vooruitstrevende slagwerkgroepen van Nederland, waarbij melodisch en ritmisch slagwerk wordt aangevuld met een blazerssectie, een projectkoor, een rockband en een grote hoeveelheid solisten.

Het geheel zal onder leiding van Bart Wernaart stralen op het podium en je compleet overgieten met talent. Alle arrangementen zijn speciaal voor deze gelegenheid en bezetting gemaakt en zijn dus volledig nieuw. Het sappige programma zal bestaan uit bekende nummers die je mee kunt zingen en wat onbekendere nummers.

Wat maakt deze show nog unieker? Vera Wijnen (Slagwerker): “We spelen met zoveel mensen samen op een podium, dat blijft een bijzondere ervaring.” Waarop Emmelie Maranus (Slagwerker) toevoegt: “Het is een groep met ontzettend veel kwaliteit en passie, dat is aan alles te merken.”

Tickets bestellen

De tickets voor deze voorstelling zijn te bestellen op de site van Theater de Hofnar via deze link. De voorstellingen zullen beginnen om 20.15 uur op vrijdag- en zaterdagavond. In het programma is een pauze aanwezig.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie