Luister
muziek
23 mei 2024 - 08:04
Deel dit artikel:

FOTO'S: Kijk op Gordijnen maakt mensen blij met gratis raamdecoratie: 'Echt prachtig'

Naar aanleiding van een winactie op Valkenswaard24, heeft Kijk op Gordijnen Valkenswaard drie huishoudens in Valkenswaard, Budel en Heeze blij gemaakt met gratis raamdecoratie. We werpen een blik op het eindresultaat met bovenstaande foto’s.

valkenswaard24
  / Betaalde content
  • Beeld - Kijk op Gordijnen Valkenswaard
Advertentie

“We hebben alles opgehangen bij de klanten en de mensen ontzettend blij gemaakt”, vertelt Martijn van Dalen, eigenaar van Kijk op Gordijnen Valkenswaard. Samen met Astrid Martens heeft hij de nieuwe raamdecoratie opgehangen bij de winnaars. “Het was geweldig om te doen en we hebben zoveel warme reacties ontvangen. Echt prachtig.”

Valkenswaard

In Valkenswaard is de woning van meneer Waterschoot voorzien van nieuwe jaloezieën op de benedenverdieping en een verduisterend rolgordijn, zodat hij weer lekker in het donker slapen kan. “Meneer glunderde van oor tot oor en was ontzettend dankbaar. Wij wensen hem heel veel plezier met zijn gewonnen prijzen”, zeggen Martijn en Astrid.

Heeze

In Heeze zijn bij familie Van der Kolk zijn jaloezieën geleverd met betrekking tot de complete bovenverdieping. “Elke kamer had zijn eigen karakter en kleur, vandaar dat elke ruimte een andere kleur jaloezie heeft gekregen. Het heeft me geraakt hoe dankbaar hierop is gereageerd. Het resultaat is prachtig.”

Budel

In Budel is Kijk op Gordijnen Valkenswaard uitgekomen bij twee warme, dorpse mensen; Fred en Diana. “Op zondag hadden we speciaal voor deze mensen tijd gemaakt om daar de benedenverdieping op te pimpen en daar hebben we twee heel mooie grote jaloezieën opgehangen. Het was ontzettend gezellig en ook daar zijn we met een grote lach op ons gezicht vertrokken. Heel dankbaar!”

BTW-actie bij Kijk op Gordijnen

Martijn en Astrid richten nog een woord aan iedereen die meegedaan heeft aan de winactie. Er kwamen vele honderden reacties binnen: “Nogmaals bedankt voor alle aanmeldingen tijdens onze winactie. Tot en met vrijdag 31 mei hebben wij een BTW-actie. Dit wil zeggen dat bij elke aankoop in de actieperiode de BTW in mindering wordt gebracht. Dit omdat we wederom een nieuwe winkel hebben geopend.”

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie