Luister
muziek
18 Juni 2024 17:08
Deel dit artikel:

Geen vergunning voor Graver Spektakel, maar organisator blijft er promotie voor maken

De gemeente Valkenswaard gaat geen vergunning afgeven voor het Graver Spektakel in de Kerstroosstraat, Heggeroosstraat en Venkelstraat. De veiligheid kan niet gegarandeerd worden, omdat er geen volledige aanvraag is ingediend.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Op 7 juli 2024 stond het Graver Spektakel Valkenswaard gepland. "We hebben helaas moeten besluiten om het Graver Spektakel geen evenementenvergunning te verlenen. Reden hiervoor is dat de organisator van deze braderie, ondanks meerdere verzoeken vanuit de gemeente, de aanvraag onvolledig heeft ingediend. Daardoor kunnen we geen veilig evenement garanderen", zegt gemeente Valkenswaard.

Gemeente Valkenswaard heeft gezien dat de organisator nog op meerdere plekken promotie maakt voor deze markt. "Maar er is dus geen toestemming om de markt te organiseren. Heb je een plek of kraam gereserveerd? Let dan even goed op, want de organisatie heeft geen toestemming", waarschuwt de gemeente.

Evenement organiseren

Wil je een evenement organiseren, zoals een braderie, festival, optocht of herdenking? Dan kun je contact opnemen met de evenementencoördinator voor het maken van een afspraak om je wegwijs te maken binnen de gemeentelijke procedures. Dat kan bij het Evenementenloket via evenementenloket@valkenswaard.nl of telefoonnummer 040-2083444.

In de meeste gevallen is een evenementenvergunning nodig. Je moet hiervoor twaalf weken van tevoren een aanvraag indienen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie