Luister
muziek
22 december 2022 - 12:03
Deel dit artikel:

Kringloop aan Willibrorduslaan verdwijnt en wordt hengelsportzaak

De laatste dagen van Kringloop Valkenswaard aan de Willibrorduslaan zijn bijna geteld. 24, 27, 28 en 29 december zijn de allerlaatsten. Daarna wordt het omgetoverd tot een grote hengelsportwinkel.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Bedrijfsleider William, van Kringloop Valkenswaard, heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Op de laatste vier dagen geldt drie halen, één betalen in de kringloopwinkel. De grote producten en winkelinventaris gaan weg tegen biedingen.

Rob Jansen

Aan de andere kant van de deur klopt Rob Jansen (eerste foto hierboven) aan. Hij is al 25 jaar werkzaam in de hengelsportbranche in Valkenswaard. Samen met William is hij rond de tafel gaan zitten om tot een snel akkoord te komen, zodat hij het huurcontract over kan nemen.

In 2014 startte Rob zijn eigen webshop op hengelsportgebied, genaamd Sportvis Outlet, gelegen in Valkenswaard. Inmiddels versturen ze al over de hele wereld hun hengelsportpakketjes. Echter heeft hij altijd de wens gehad om zijn eigen winkel te starten. "Na 25 jaar ervaring wordt dat dan ook wel eens tijd", vertelt Rob lachend.

550 vierkante meter

Rob: "Het was niet makkelijk om een pand te vinden die aan de meeste eisen voldeed." Maar met het pand aan de Willibrorduslaan 41 heeft Rob zijn droompand gevonden, met parkeerplaatsen voor de deur. Met maar liefst 550 vierkante meter winkelvloer hebben ze dadelijk een van de grotere hengelsportzaken uit de wijde omgeving.

Toon van Esch als bedrijfsleider

Het avontuur wordt niet door Rob in zijn eentje aangegaan. Buiten het feit dat zijn gezin en ouders volledig achter hem staan, is hij ook zeer blij dat hij al mag melden dat Toon van Esch (tweede foto), ook een bekend gezicht in deze branche, zijn bedrijfsleider zal worden.

Officiële opening

De deuren zullen op vrijdag 24 maart 2023 opengaan. "Maar of we dan al helemaal klaar zijn, is maar de vraag. Het hengelsportseizoen begint dan langzaam op gang te komen en we willen de klanten uiteraard zo snel mogelijk kunnen helpen", zegt Rob. De grote feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 15 juli. Dan zijn er vele doe-activiteiten, bekende vissers en actie's.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie