Luister
muziek
29 maart 2023 - 12:04
Deel dit artikel:

Rabobankvestiging in centrum van Valkenswaard is verhuisd naar buurpand

Sinds maandag 20 maart kunnen klanten terecht in het nieuwe kantoor aan de Markt 38 in Valkenswaard. Qua locatie verandert er weinig voor klanten, de nieuwe ingang zit slechts enkele meters van het voormalige Rabobankkantoor op nummer 36 vandaan.

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - Stijn van Mierlo
Advertentie

Veel vragen over de dagelijkse bankzaken kunnen tegenwoordig ook makkelijk geregeld worden via internetbankieren of de Rabo App. Een paslimiet instellen, betaalpas (de)blokkeren of een adreswijziging doorgeven? Het kan allemaal online. Ga naar www.rabobank.nl/particulieren of klik rechtsonder in de Rabo App op ‘service’ voor alle mogelijkheden. Ook telefonisch kan veel worden opgelost via (088) 722 6600. Mocht het online of telefonisch niet lukken, klanten zijn ook van harte welkom om in een van onze Rabobankvestigingen binnen te lopen. De openingstijden zijn te vinden op www.rabobank.nl/vind-je-bank.

Afspraak voor complexe bankzaken

Naast de inloop kunnen klanten ook in het nieuwe kantoor terecht voor afspraken over meer complexe bankzaken. Zoals het financieren van een nieuwe woning of verbouwing en uitleg over verschillende manieren om vermogen op te bouwen. Maak hiervoor een afspraak met een adviseur via (088) 722 6600 of kijk op www.rabobank.nl/particulieren.  

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie