Luister
muziek
28 september 2023 - 06:04
Deel dit artikel:

Brownies&downieS Valkenswaard krijgt nieuwe eigenaar: ‘Samen maken we lunchen leuker’

Sinds 2015 is Brownies&downieS een begrip in Valkenswaard. In het mooie pandje aan de Markt 10, kunnen gasten al negen jaar terecht voor de lekkerste broodjes, salades een kop koffie en natuurlijk de beste brownies. Alles wordt geserveerd door een groep kanjers die met bijzonder veel passie, lunchen leuker maken. Vanaf 1 oktober staat er een nieuw iemand aan het roer in de Valkenswaardse vestiging.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Brownies&downieS Valkenswaard
Advertentie

Brownies&downieS heeft als visie dat iedereen kan participeren in de samenleving. “Wij bieden mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, de mogelijkheid om mee te werken in de horeca. Dit vanuit het idee dat samenwerken met verschillende mensen het beste in iemand naar boven haalt. Hier krijgen medewerkers de tijd en ruimte om hun kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien”, aldus de organisatie.

Vijf nieuwe gezichten in Valkenswaard

Vanaf 1 oktober 2023 krijgt Brownies&downieS Valkenswaard een nieuwe eigenaar en daarmee vijf nieuwe gezichten. Marjon en Martijn Daams, uit Budel-Schoot, nemen samen met hun drie dochters het stokje over van de huidige eigenaren.

Marjon en Martijn zijn een ondernemend stel. Ze verkochten hun bedrijf om in 2011 hun vier kinderen te adopteren. Een bijzondere periode. Inmiddels zijn de kinderen uitgegroeid tot zelfstandige tieners.

Marjon en Martijn merkten dat hun kinderen soms extra zorg nodig hadden. Vooral het vinden van passend werk, waar je gewoon mee participeert in de samenleving is lastig. “Terwijl deze doelgroep juist niks liever wil dan gewoon meedoen en heel loyaal is”, vertelt Marjon aan Valkenswaard24.

“Wij zijn er van overtuigd dat met de juiste begeleiding, iedereen kan meewerken in de samenleving. Dit is dan ook onze drive om Brownies&downieS Valkenswaard over te nemen.”

Genieten met een zachte G

Vanaf 3 oktober kun je bij ze terecht voor de drie zachte G’s van de mooie Brabantse formule:

Als eerste de G van Gastvrijheid. “Wij kennen geen drempels, iedereen voelt zich thuis bij ons. Onze medewerkers maken van elke bezoek een beleving.”

Als tweede de G van Genieten. “Dit doen we met goed eten en drinken, in een ongedwongen sfeer. Hiermeeovertreffen wij keer op keer de verwachting van onze gasten. Verse ingrediënten en huisgemaakte gerechten bereid door onze chef Martijn Krug. Of u nu komt voorontbijt, lunch of diner onze kanjers begroeten u elke keer weer met een grote glimlach.”

Als laatste de G van Groeien. “Elke dag een beetje beter worden. Het beste uit onze mensen halen en uit onszelf. Zodat we blijven verassen. Dat is waar wij blij van worden en dat willen we delen, elke dag weer.”

Blijf slapen

Ook de B&B-kamers worden met veel liefde verzorgd door hun kanjers. “Blijf gerust eens een nachtje slapen bijvoorbeeld als u een feestje bij ons boekt. Want ook dat kan bij Brownies&downieS Valkenswaard. Wij zijn zelfs een officiële trouwlocatie. Wilt u echt eens iets bijzonders kom langs en vraag naar de mogelijkheden. Met onze gezellige binnentuin en twee knusse zalen, bieden wij een verrassende locatie”

Gratis Brownie heel de maand oktober

Kortom: kom gezellig kennismaken met ze en hun kanjers en geniet de hele maand oktober van een gratis ‘openingsbrownie’ bij je bestelling.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie