Luister
muziek
31 Oktober 2023 16:02
Deel dit artikel:

Kraai op het menu trekt landelijke media-aandacht naar Valkenswaard

De kraai op het bord van sterrenrestaurant Eden in Valkenswaard trekt inmiddels landelijk de aandacht. Dinsdagochtend was eigenaar Herman Cooijmans te horen bij Radio 538, in de avond belicht Hart van Nederland het onderwerp op tv.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Op de website, app en social media van Valkenswaard24 werd maandag het bijzondere nieuws al gepubliceerd. Dat het de tongen losmaakt, werd direct duidelijk. Op de socials stroomden de reacties binnen. Van mensen die vrienden en familie uitnodigen om de kraai op het menu te gaan proberen. Maar ook mensen die kritiek hebben op het culinaire stukje kraaienborst van restaurant Eden.

Radio 538

Het is dan ook voer voor (landelijke) media. Het serveren van de vogel trekt de aandacht van Radio 538, waar Cooijmans dinsdag te horen was. Daar legde hij uit dat de kraaien nu een nuttige bestemming hebben nadat ze door overlast zijn afgeschoten.

Hart van Nederland (SBS6)

Dinsdagmiddag trok een cameraploeg van SBS6-programma Hart van Nederland door Valkenswaard om voorbijgangers te interviewen over het bijzondere gerecht. Dat tv-item is dinsdagavond vanaf 22.30 uur te zien op televisie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie