Luister
muziek
26 januari 2024 - 15:05
Deel dit artikel:

Kijk op Gordijnen geeft gratis raamdecoratie weg: 'We geven het aan iemand die het verdient'

Het gaat lekker met Kijk op Gordijnen Valkenswaard aan de Corridor. Na een halfjaar blikt eigenaar Martijn van Dalen tevreden terug. Daarbij geven ze gratis raamdecoratie weg, aan drie personen die het goed kunnen gebruiken. Zie hieronder hoe jij kans maakt op de prijs.

valkenswaard24
  / Betaald artikel
  • Beeld - Valkenswaard24
Advertentie

Martijn van Dalen vertelt: "We zijn warm ontvangen in een gastvrij Valkenswaard en omgeving. We hebben inmiddels veel klanten uit de regio. Graag willen we iets terugdoen. We hebben succes behaald met lokale leveranciers. Die komen uit Valkenswaard, Helmond en Eindhoven. De kracht van de formule van Kijk op Gordijnen is dat we alles in eigen beheer doen. Dat houdt in dat we klanten adviseren, we komen inmeten en monteren de raamdecoratie."

Bovendien geldt voor iedereen uit de regio, vanaf nu tot 25 februari, 15 procent korting op het hele assortiment.

Doe mee met de winactie

Geadviseerd, ingemeten en gemonteerd door Kijk op Gordijnen Valkenswaard. Zij geven aan drie personen en/of huishoudens gratis raamdecoratie weg. Wat moet je doen: stuur simpelweg een mailtje naar valkenswaard@kijkopgordijnen.nl met je contactgegevens en vertel wie er volgens jou moet winnen en waarom. Dat kun je tot en met 9 februari 2024 doen. De winnaar wordt in de week daarna, na carnaval, bekendgemaakt op de kanalen van Valkenswaard24, Cranendonck24 en Heeze-Leende24.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie