Luister
muziek
14 februari 2024 - 10:25
Deel dit artikel:

Accres HR Solutions neemt deel activiteiten failliet verklaarde Vakwerk Uitzendgroep over

Accres HR Solutions neemt de detacherings- en uitzendactiviteiten van haar recent failliet verklaarde branchegenoot Vakwerk Uitzendgroep uit Valkenswaard over.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Vakwerk Uitzendgroep kon als gevolg van de naweeën van de coronacrisis niet langer aan haar betalingsverplichtingen bij de belastingdienst voldoen en moest daardoor noodgedwongen vorige week het faillissement aanvragen.

Vaste banen blijven behouden

Kordaat handelen van partijen leidde ertoe dat er vrijwel direct na het uitgesproken faillissement constructieve gesprekken konden worden gevoerd tussen curator Michael Filemon en DGA Frans van Gerven van Accres HR Solutions over een overname van de lopende overeenkomsten. Binnen 24 uur werd een principeakkoord bereikt. Dit akkoord houdt in dat nagenoeg alle medewerkers een nieuwe overeenkomst onder dezelfde arbeidsvoorwaarden krijgen aangeboden en daarmee hun - veelal- vaste baan zullen behouden.

Snel handelen heeft veel onrust voorkomen

De voorbije dagen is door het team van Accres hard gewerkt om alle medewerkers en opdrachtgevers nader te informeren. Accres heeft eveneens een vestiging in Valkenswaard waardoor er snel opgeschakeld kon worden. Ook oud-eigenaar van Vakwerk, Toon Ras en zijn team hebben zich daarbij tot het uiterste ingespannen om tot een soepele overdracht te komen. Uit de reacties blijkt dat het snelle handelen veel onrust bij medewerkers en opdrachtgevers heeft voorkomen.

Accres HR Solutions

Accres HR Solutions is onderdeel van Accres Group en is een gewaardeerde partij in de regio. Accres streeft ernaar om haar opdrachtgevers volledig te ontzorgen bij alle onderdelen van het werkgeverschap. Met haar labels Accres HR Detachering, Accres Uitzenden, Accres Select, HR-Groep, GROEY, Accres4Talent en Accres HR Solutions wordt een breed pakket aan HR-diensten aangeboden zoals: detachering, uitzenden, zzp-bemiddeling, salarisverwerking, werving & selectie en opleidingen voor personeel binnen en buiten Nederland. De arbeidsbemiddelaar heeft vestigingen in Valkenswaard, Deurne, Someren en Eindhoven. Dit voorjaar verhuist de vestiging in Eindhoven naar een groter kantoorpand waarbij de activiteiten van de vorig jaar overgenomen HR-Groep (ZZP-bemiddeling) en detacheringstak van Accres vanuit dezelfde vestiging zullen worden aangeboden.

Na de overname van de detacherings- en uitzendactiviteiten van Vakwerk staat er een organisatie die het vertrouwen heeft van ruim 600 medewerkers.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie