Luister
muziek
27 februari 2024 - 07:58
Deel dit artikel:

Saartje Hoeks uit Dommelen genomineerd voor prestigieuze Beauty Award

Saartje Hoeks, eigenaresse HuidBalans in Dommelen, is genomineerd voor de Beauty Award 2024, in de categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar, regio Zuid Nederland.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De speciale uitreikingsavond van de Beauty Award 2024 op zondag 21 april komt eraan. Tijdens deze avond wordt niet alleen bekendgemaakt of genomineerde Saartje Hoeks de felbegeerde prijs mee naar huis mag nemen, maar de hele avond wordt omlijst met verschillende acts, muziek en verrassingselementen. Deze spectaculaire avond zal Hoeks in haar mooiste outfit de rode loper bewandelen om een avond lang te genieten van alle feestelijkheden en wellicht de award te winnen.

Groots evenement

Het inmiddels spraakmakende evenement van het jaar binnen de professionele schoonheidsbranche is in volle gang. Een deskundige vakjury boog zich de afgelopen maanden over de talloze inzendingen die binnenkwamen voor de verschillende categorieën. Vrijdag 19 januari zijn de genomineerden bekendgemaakt en Hoeks is één van de genomineerden, in de categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar, regio Zuid.

Alle deelnemers aan de Beauty Award 2024 zijn tijdens de eerste juryronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals ondernemerschap en bedrijfsvoering, marketing en social media, opleidingen en trainingen en vakinhoudelijke kennis. Tijdens deze eerste juryronde is een eerste selectie gemaakt en werden de salons geselecteerd die een bezoek kregen van de ‘mystery guest’, die hen onder meer toetste op hun kwaliteit qua behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. Na deze twee juryronden wordt uiteindelijk de nominatie bepaald. De eindronde bestaat tot slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

Uitreiking awards

De feestelijke avond staat natuurlijk grotendeels in het teken van de uitreiking van de Beauty Awards. Er zijn acht topspecialisten die aan het einde van de avond met een prijs naar huis gaan in verschillende categorieën: Newcomer of the Year, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Midden-Oost, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Zuid, Schoonheidsspecialist van het jaar regio West, Salonmedewerker van het Jaar, Schoonheidssalon van het jaar (klein) en Schoonheidssalon van het jaar (groot).

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie