Luister
muziek
16 maart 2024 - 08:27
Deel dit artikel:

Unieke inkijk bij Valkenswaardse bedrijven tijdens Open Bedrijven Dag 2024

Altijd al benieuwd geweest naar de boeiende wereld van het industrieterrein De Schaapsloop in Valkenswaard? Dan is dit jouw kans. Tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 23 maart 2024 openen MCB, AWA Machining Parts, Tilbox en PureSolar hun deuren voor een unieke blik achter de schermen.

valkenswaard24
  / Betaalde content
Advertentie

Dit is een uitgelezen mogelijkheid voor jong en oud om te ontdekken welke prachtige producten en diensten er worden gemaakt in hartje Valkenswaard. Van interactieve rondleidingen tot boeiende demonstraties, er is voor iedereen wat te beleven.

Hop-on Hop-off

Stap aan boord van hun speciale bus en binnen enkele minuten reis je naar een geheel nieuwe bestemming. Geniet van de vrijheid om op elk gewenst moment uit te stappen bij een bedrijf van jouw keuze. Dit is jouw kans om te ontdekken wat er allemaal te beleven valt, terwijl je meer leert over de lokale bedrijven, hun producten en diensten en de mensen die deze bedrijven tot een succes maken.

Regionale groei

De Open Bedrijven Dag is een initiatief vanuit Werken in de Kempen. Dit jaarlijks terugkerende evenement biedt een zeldzame kans voor de regio om de diverse industrieën in de omgeving te verkennen. De bedrijven spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de regio en dragen bij aan innovatie en economische groei op lokaal niveau. Door hun deuren te openen, willen ze niet alleen hun producten en diensten presenteren, maar ook inwoners enthousiasmeren voor lokale werkgelegenheid, zoals stages, leerwerkplekken en (bij)banen.

Unieke kans

“De Open Bedrijven Dag biedt een unieke gelegenheid voor de inwoners van Valkenswaard en daarbuiten om kennis te maken met de bedrijven die het dorp bijzonder maken”, zegt Gertjan Grimbergen, directeur van Tilbox. "We kijken ernaar uit om bezoekers te verwelkomen en hen een inspirerende ervaring te bieden, waarbij ze de innovatie en het vakmanschap van onze lokale ondernemingen kunnen ervaren." Mis deze kans niet en stap aan boord van de hop-on hop-off-bus om de fascinerende wereld van MCB, AWA Machining Parts, Tilbox en PureSolar te ontdekken tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 23 maart.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie