Luister
muziek
8 mei 2024 - 13:39
Deel dit artikel:

Fooienpot gestolen bij Monkey Town Valkenswaard, beelden van dieven online gezet

Bij Monkey Town in Valkenswaard is maandag hun fooienpot gestolen. Die stond op de balie in het gebouw. De binnenspeeltuin heeft beelden van de dieven op social media gezet. Inmiddels zegt Monkey Town de identiteit van de daders te hebben achterhaald en het verder over te laten aan de politie.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

"Wat is dit ongelooflijk triest", zegt Monkey Town Valkenswaard. "Vandaag is de fooienpot van onze hardwerkende medewerkers meegenomen door dit stel. Het jatten is al erg genoeg, maar om dit ook nog eens voor de ogen van je kind te doen."

Video op social media

Op de videobeelden was te zien hoe een man, vrouw en kind naar binnen lopen bij Monkey Town. In de grote open zaal, die op dat moment leeg is, lopen ze rond, waarna de vrouw naar de balie loopt. Daar lijkt ze de fooi in haar tas te stoppen. Vervolgens loopt het drietal weg. Dit gebeurde maandag om 12.27 uur. De personen op bovenstaande foto zijn onherkenbaar gemaakt vanwege privacyregels.

Aangifte en laatste kans

Monkey Town zegt: "Buiten dit beeld hebben we ook nog beelden vanuit andere hoeken. Wij zullen aangifte doen bij de politie. We geven de dader(s) morgen (dinsdag, red.) nog de kans om de fooienpot mét inhoud netjes terug te brengen."

Inmiddels lijken de namen en adressen van de daders bekend bij Monkey Town, zo geven zij zelf aan. Het bericht werd massaal gedeeld. Ze laten het verder aan de politie over.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie