Luister
muziek
8 oktober 2023 - 08:02
Deel dit artikel:

Driekwart van bedrijven heeft personeelstekort: Valkenswaard24 schiet te hulp

Recente gegevens van het CBS hebben aangetoond dat de zorgen rondom personeelstekort onder ondernemers nog steeds aanhouden. Maar liefst driekwart van de bedrijven (ruim 75 procent) ondervindt momenteel tekorten aan arbeidskrachten.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

In het licht van deze uitdagingen biedt Valkenswaard24 een lichtpuntje voor ondernemers in de regio. Deze platforms hebben zich bewezen als effectieve manieren om vacatures onder de aandacht te brengen van potentiële kandidaten. Met een groeiend aantal dagelijkse bezoekers, waaronder duizenden inwoners, fungeren deze platformen als een brug tussen ondernemingen en gekwalificeerde werkzoekenden.

Het perfecte platform voor jouw vacatures

Valkenswaard24 stelt ondernemers in staat om niet alleen vacatures te plaatsen, maar ook hun bedrijven op een aantrekkelijke manier te presenteren. Of het nu gaat om banners, advertorials of het promoten van vacatures, deze platforms bieden diverse opties om jouw boodschap effectief over te brengen aan een breed publiek.

Vacature plaatsen op Valkenswaard24

Wil je meer weten over hoe je jouw vacatures kunt plaatsen op Valkenswaard24? Heb je interesse in de verschillende advertentiemogelijkheden die deze platforms bieden? Neem dan vrijblijvend contact op via info@valkenswaard24.nl en ontdek hoe deze platformen jou kunnen helpen om het personeelstekort te overwinnen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Maar liefst driekwart van de bedrijven (ruim 75 procent) ondervindt momenteel tekorten aan arbeidskrachten, een cijfer dat iets lager ligt dan het voorgaande jaar toen ruim 84 procent hiermee te maken had. Dit tekort heeft ernstige gevolgen, waarvan ruim 40 procent van de ondernemers aangeeft dat het een aanzienlijke belemmering vormt voor hun bedrijfsvoering.

Zorgen om werken onder druk

De gegevens van het CBS tonen verder aan dat meer dan een derde (36 procent) van de ondernemers meldt dat het personeelstekort heeft geleid tot een verhoogde werkdruk onder hun medewerkers. Dit aspect is niet te verwaarlozen, aangezien het kan leiden tot verminderde productiviteit en zelfs uitval van personeel.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie