Luister
muziek
12 december 2023 - 15:16
Deel dit artikel:

Jarno in zijn nopjes met snelle groei van zijn 1Storage: ‘Dit had ik niet durven dromen’

De 22-jarige Jarno Pijpers uit Valkenswaard begon bescheiden aan zijn eigen onderneming: 1Storage. Inmiddels is het bedrijf voor verhuur van opslagruimte, aan de Dragonder 43, groter dan hij een jaar geleden had kunnen bedenken. “Ik ben heel blij hoe het op dit moment met de zaak gaat”, vertelt Jarno.

valkenswaard24
  / advertorial
Advertentie

En dat terwijl hij nog student is. Zijn opleiding Bedrijfsmanagement gaat hij binnenkort afronden. Niet voor niets dat hij aan die opleiding begon. “Ik wilde altijd al ondernemer worden. Vroeger dacht ik al: je moet erin rollen, je kunt het niet forceren, het komt op je pad.” En dat gebeurde. Het pand waarin 1Storage gevestigd zit, is van de vader van Jarno. De vorige huurder stopte en er kwam ruimte vrij. Jarno is in dat gat gesprongen. “Qua timing kwam dit goed uit, ook met de opleiding. Alle steentjes vielen op z’n plek. In zes maanden tijd van een idee naar een opslagbedrijf.”

Over 1Storage

1Storage begon in januari 2023 en is een bedrijf dat opslagruimte verhuurt in Valkenswaard. In Valkenswaard was er nog geen oplossing voor de vraag naar opslagruimte, vertelt Jarno. Nu staat er een bedrijf met in totaal 136 opslagboxen, op twee verdiepingen. Die tweede verdieping is er nog niet zo lang geleden bijgekomen. “Eén verdieping staat zo goed als vol. Dat was eigenlijk al na ongeveer vier maanden toen ik startte.”

Waarom 1Storage vanaf het begin al zo goed loopt als opslagverhuur? Jarno: “We hebben een trend van verstedelijking. Huizen worden kleiner gebouwd, dus mensen willen toch meer ruimte hebben.” Daarnaast wordt het volgens Jarno gebruikt voor seizoensgebonden producten. “Mensen halen nu de kerstspullen eruit en wisselen dat om met bijvoorbeeld de zomerspullen.” Maar ook mensen die aan het verbouwen/verhuizen zijn en wat meer ruimte nodig hebben, zijn klant bij 1Storage. “Ook mensen die hun hobby op willen slaan. Iemand zet hier zijn visspullen in bijvoorbeeld.” Jarno voegt daar ook nog aan toe: "Ook mensen die op dit moment hun garage niet kunnen gebruiken omdat deze dient als opslag, deze mensen slaan nu hun spullen bij ons op en kunnen hun garage weer gebruiken om de auto in te zetten. Over veiligheid hoeven mensen zich geen zorgen te maken, het pand staat 24/7 onder camera beveiliging."

‘Niet durven dromen’

Met genoegen kijkt Jarno Pijpers terug op 2023. Zijn bedrijf bestaat nog niet eens een jaar, maar voorziet al veel klanten in de behoefte van opslagruimte. “Ik ben heel blij over hoe het met de zaak gaat. Dankbaar, ten eerste voor mijn vader, maar ook voor de mensen uit Valkenswaard. Ik heb echt heel fijne klanten. Iedereen is chill en gemoedelijk. Het verbaast me dat het zo hard is gegaan. Dat had ik niet durven te dromen eigenlijk.”

Opslagruimte huren in Valkenswaard

Via de website van 1Storage kunnen mensen opslagruimte huren in Valkenswaard. Binnen een paar stappen en klikken heb je een box voor de gewenste periode gereserveerd. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie