Luister
muziek
03 Juni 2024 09:55
Deel dit artikel:

Artikel van jouw bedrijf op Valkenswaard24 plaatsen: zo doe je dat

Plaats jouw commerciële artikel (advertorial) op online nieuwsplatform Valkenswaard24. Dat kan een mooi nieuwtje zijn of een prachtig verslag van de onderneming of het bedrijf.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het is supermakkelijk: je stuurt simpelweg je artikel naar redactie@valkenswaard24.nl, bij voorkeur als Word-bestand. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk via de mail contact met je op, want het is niet helemaal gratis, maar er zitten lage kosten aan verbonden. Stuur ook een mooie foto mee die we bij het artikel kunnen plaatsen. Zorg ervoor dat deze foto's rechtenvrij zijn.

Voordelen van artikel over bedrijf plaatsen op Valkenswaard24

Dit zijn alle voordelen waarvan je profiteert als je een commercieel artikel (advertorial) publiceert op de website van Valkenswaard24:

  • Potentieel bereik van (meer dan) 30.000 mensen
  • Goedkope optie
  • Lokale en regionale zichtbaarheid
  • Wordt ook op Facebook gepost
  • Ook ideaal voor werven van personeel

We streven ernaar om het artikel zo snel mogelijk te plaatsen. We hoeven geen krant te drukken, dus er is geen deadline en onnodige kosten die we moeten maken. Vaak kunnen we het al binnen 24 uur online hebben staan. We posten het dan ook op onze social media. Zo bereik je direct (tien)duizenden mensen in gemeente Valkenswaard en omgeving.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie