Luister
muziek
17 April 2024 11:13
Deel dit artikel:

Hallux Podotherapie neemt praktijk Rob Zeijen over: 'Mensen beter laten lopen'

Hallux Podotherapie neemt de praktijk van Rob Zeijen in Valkenswaard over. "Onze missie: door aandacht en voetexpertise mensen beter laten lopen", vertelt eigenaresse Jelske Bekkers.

valkenswaard24
  / Betaalde content
Advertentie

Hieronder lees je het verhaal van Jelske.

"Mijn naam is Jelske Bekkers. In 2019 afgestudeerd als podotherapeut en sindsdien bezig met ‘voeten’ in de breedste zin van het woord. Mijn glimlach groeit wanneer ik iemand de juiste hulp kan bieden, zodat ze door aandacht en expertise beter kunnen functioneren. Onze voeten vormen de basis van bewegen, daarom is het zo fijn om iemand te kunnen helpen bij het verminderen van klachten aan voeten, enkels, knieën en rug. Bij Hallux Podotherapie geloven wij erin de wereld een beetje beter en gelukkiger te maken door mensen in beweging te brengen of te houden.

Hallux Podotherapie nu in Valkenswaard

Vanaf april 2024 is Hallux Podotherapie gevestigd in Valkenswaard. Wij zitten in het pand van fysiotherapie Praktijk Dommelen, hier was voorheen Rob Zeijen werkzaam.

Adres: Bergstraat 45, 5551 AW in Valkenswaard.

Alles begint bij je voeten

In de praktijk helpen we mensen met klachten aan het gehele bewegingsapparaat. Onze missie is door aandacht en voetexpertise mensen beter te laten lopen! Iemand komt hier bijvoorbeeld binnen met rugklachten, maar die kunnen ontstaan doordat ze niet goed op hun benen staan of bijvoorbeeld dat de voeten naar binnen vallen. Alles begint bij je voeten en ik help mensen graag om weer beter te bewegen. Oplossingen die wij bieden zijn onder andere podotherapeutische steunzolen, een orthese of soms is een persoon al geholpen bij het geven van oefeningen of schoenadvies.

Bij Hallux Podotherapie werken we met de nieuwste technieken waardoor we een voet in zijn 3D kunnen zien. We maken met een speciale camera op een iPad een 3D-scan waarbij we belast op een glasplaat de voet in kaart krijgen.

Openingstijden

Op de dinsdagen ben ik werkzaam op de locatie in Valkenswaard. Heeft u (voet)klachten? Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons hoofdkantoor: 088-3456543 of maak een afspraak via de website hallux.nl/maak-een-afspraak."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie