Luister
muziek
17 Juni 2024 08:47
Deel dit artikel:

Tenten opgetuigd in Valkenswaard, bouwseizoen van bloemencorso van start

Het bouwseizoen van het bloemencorso is van start gegaan. Dat blijkt wel uit alle tenten die inmiddels zijn of worden opgetuigd in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Bloemencorso Valkenswaard
Advertentie

De buurtschappen hebben afgelopen weekend hard gewerkt aan de tenten. "Het bouwseizoen is nu echt weer begonnen", zegt het bloemencorso van Valkenswaard op social media.

Het thema van het bloemencorso van Valkenswaard in 2024 is 'In Geuren en Kleuren’, met ondertitel ‘Verhalen Doorgeven’. Daarmee spelen ze in op de bevrijding van Valkenswaard, tachtig jaar geleden.

Bevrijding van Valkenswaard

In 2024 is Valkenswaard tachtig jaar bevrijd. Het bloemencorso in Valkenswaard is ooit als bevrijdingsfeest ontstaan. De themacommissie zoekt graag de verbinding bij zo’n memorabel moment. "We zijn daarom verheugd dat de themacommissie van Corso Valkenswaard weer een nieuw, creatief en leuk thema heeft bedacht. Waarbij het gaat om vertellen en doorgeven van verhalen."

Het bloemencorso van Valkenswaard vindt in 2024 plaats op 15 september. Vanaf 13 september gaat het Corso & Cultuur Festival van start.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie