Luister
muziek
02 Oktober 2023 15:03
Deel dit artikel:

Nieuwe fase in van werkzaamheden aan Geenhovensedreef, hou rekening met deze afsluitingen

Goed nieuws! Mede door het mooie weer zijn de werkzaamheden aan de kruising van de Nieuwe Waalreseweg en Geenhovensedreef voorspoedig verlopen en kon deze vrijdag 29 september rond de middag weer open. Dit betekent ook dat de aannemer vanaf maandag 2 oktober start met de tweede fase.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Deze tweede fase duurt tot en met vrijdag 20 oktober. In deze fase wordt de kruising van de Geenhovensedreef en Haagstraat afgesloten en is het niet meer mogelijk om via deze kruising de Geenhovensedreef, en daarmee sportpark en Bedrijvenpark Den Dries, te bereiken. De omleidingsroute richting het sportpark/bedrijvenpark loopt net als in de vorige fase via de Waalreseweg, Carolusdreef, Valkenierstraat en Europalaan. Fietsers kunnen via de parallelweg blijven rijden en bij de Haagstraat wordt een nieuwe oversteek in gebruik genomen.

In de tweede fase brengt de aannemer ook een noodverharding aan bij de kruising van de Geenhovensedreef en Pastoor Heerkensdreef. Hiermee blijft de bereikbaarheid van sportpark en bedrijvenpark Den Dries in stand in de derde fase. Die start op maandag 23 oktober. "We adviseren automobilisten nog steeds om via de nieuwe N69 richting Veldhoven/Waalre te rijden, of via de oude N69/Eindhovenseweg naar Aalst/Waalre", aldus gemeente Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie