Luister
muziek
04 November 2023 11:49
Deel dit artikel:

‘In Geuren en Kleuren’ is thema van bloemencorso 2024

Het thema van het bloemencorso van Valkenswaard in 2024 is 'In Geuren en Kleuren’, met ondertitel ‘Verhalen Doorgeven’. Daarmee spelen ze in op de bevrijding van Valkenswaard, tachtig jaar geleden.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Michael van Tol
Advertentie

Zaterdagmiddag is het thema gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in Theater De Hofnar. Traditiegetrouw wordt het nieuwe thema voor volgend jaar op de eerste zaterdag van november gepresenteerd.

Bevrijding van Valkenswaard

In 2024 is Valkenswaard tachtig jaar bevrijd. Het bloemencorso in Valkenswaard is ooit als bevrijdingsfeest ontstaan. De themacommissie zoekt graag de verbinding bij zo’n memorabel moment. "We zijn daarom verheugd dat de themacommissie van Corso Valkenswaard weer een nieuw, creatief en leuk thema heeft bedacht. Waarbij het gaat om vertellen en doorgeven van verhalen."

De afgelopen jaren zien ze steeds meer jeugdwagens tijdens de parade. Extra reden om ook tijdens de themapresentatie speciale aandacht aan onze jeugdige bouwers te schenken. Met als doel hen ook in het nieuwe jaar weer enthousiast met eigen ontwerpen aan de slag te laten gaan.

Show

De themacommissie heeft dit jaar extra creatieve leden mogen verwelkomen. Tijdens de presentatie zijn zij zaterdag ondersteund door professionele vakmensen. Het was een show op zich. Met humor, een vleugje serieus en tikje emotioneel verkenden de aanwezigen samen het nieuwe thema.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie