Luister
muziek
7 juli 2022 - 05:59
Deel dit artikel:

Tal van veranderingen: corsobouwers worden geïnformeerd over nieuw festival

Er is sinds vorig jaar oktober veel gebeurd rondom het Corsoweekend in Valkenswaard. Enkele voorbeelden hiervan zijn een online enquête, oprichting van een werkgroep AdviesPlus, veel gesprekken met voorzitters van de buurtschappen, gemeente, partners, ondernemers et cetera. Dit heeft geleid tot het Corso & Cultuur Festival op 9, 10 en 11 september.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Bernice Dings
Advertentie

Vanuit voorzitters van de bouwgroepen, bestuursleden, social media-kanalen en Valkenswaard24 heb je al veel informatie ontvangen. "Maar we vinden het ook leuk en waardevol om nog meer mensen persoonlijk te informeren", zegt de organisatie van het festival. "Dat gaan we doen op zaterdag 9 juli van 15.30 tot uiterlijk 17.00 uur in de (overdekte) tuin van Sapor Smaakpaviljoen (Hoeve 12 Valkenswaard). Je bent welkom vanaf 15.15 uur."

Informatie inwinnen

Ze starten met een korte presentatie, daarna is er onder het genot van een drankje nog voldoende tijd om met aanwezige bestuursleden en met elkaar te spreken. "Ook dit corsojaar kunnen we weer extra (vrijwillige) handjes gebruiken om er een geslaagd weekend van te maken. We laten zien welke werkgroepen en corso-activiteiten er zijn. Tijdens deze middag kun je meer informatie inwinnen en ook alvast aanmelden als vrijwilliger. Corso maak je tenslotte samen."

Eenvoudig aanmelden

Om een beeld te krijgen hoeveel mensen er komen is aanmelden zeer gewenst. Dat kan eenvoudig en snel door HIER te klikken. "Vanuit ons krijg je bij aankomst twee consumptiebonnen. De overige drankjes zijn voor eigen rekening", zegt het Corso.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie