Luister
muziek
18 februari 2023 - 06:02
Deel dit artikel:

Wat vind jij van carnaval in Striepersgat? Laat je horen via deze enquête

Tijdens een van de bijeenkomsten van het Striepersparlement kwam naar voren dat er nogal wat onbekend is over wat er nu binnen de georganiseerde carnaval, door Stichting Carnavalsviering Striepersgat (SCS), wordt geregeld en voor wie.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Jurgen van Hoof
Advertentie

"Dat is al zo onder onze leden, we kunnen ons voorstellen dat er veel meer Striepers met vragen zitten", zegt de stichting. Daarom leek het hen een goed idee dat verder te onderzoeken met een enquête onder alle Valkenswaardenaren. De enquête bestaat uit zestien vragen die onderzoeken waar zij van op de hoogte zijn of er aan hun behoefte wordt voldaan en waar verbeteringen kunnen worden toegepast. Heb je een paar minuutjes? Scan dan de QR-code onderaan dit bericht en vul vóór 1 maart 2023 de enquête in. Dat kan volledig anoniem.

Hoe meer, hoe beter

"Maak ook zoveel mogelijk Striepers en Strieperinnen in jouw omgeving (mogen ook buitendurpse zijn) enthousiast om de enquête in te vullen", roept Stichting Carnavalsviering Striepersgat op. "We willen echt graag weten wat álle Striepers vinden. Hoe meer ingevulde enquêtes, hoe betrouwbaarder de uitkomst."

Prijs winnen

Wie zich meteen aanmeldt voor de nieuwsbrief van de SCS maakt ook kans op een mooie prijs. Zo kun je een Striepersgatse sjaal of muts, ontbijtje met de voorzitter van het Striepersparlement of kaartjes voor de vorstenzitting in 2024 winnen. De winnaars worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief van de SCS, op striepersgat.nl en op de Facebookpagina van SCS.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie