Luister
muziek
19 februari 2023 - 06:08
Deel dit artikel:

Jeugd uit Striepersgat gaat op zoek naar Valkie

Doe je mooiste pakje aan en ga op jacht door heel Striepersgat (Valkenswaard) om Valkie te zoeken. Er zijn meer dan 250 grote en kleine prijsjes te winnen voor de deelnemende kinderen.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Het gaat hier om een carnavalsactiviteit voor de jeugd, op dinsdag 21 februari. Er zijn een all-in bowlingpakket voor zes personen, heel veel snoepzakken, waardebonnen, speelgoed en twee keer twee Toverland Flex-tickets te winnen. Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig. Voor Strieperkes en Strieperinnekes tot en met 14 jaar.

Meedoen

De jacht is op eigen gelegenheid dus ouders moeten zelf begeleiden waar nodig. De start is om 11.11 uur, dan komen de uitleg en spelregels op de Facebookpagina van Jong Striepersgat. Heb je geen Facebook en wil je tocht meedoen? App dan 'Valkie' naar 06-45113632 vóór dinsdagochtend 09.30. Dan houdt de organisatie je via WhatsApp op de hoogte.

De prijzen zijn tussen 13.30 en 16.00 uur op te halen bij Speeltuin Geenhoven. Heb je geen prijs, dan staat er toch iets lekkers voor de deelenmers klaar.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie