Luister
muziek
10 November 2023 22:44
Deel dit artikel:

Prins Luciën voorop bij Pintenwippers in Dommelen dit carnavalsseizoen

Luciën van den Heuvel is vrijdagavond gepresenteerd als nieuwe prins van CV De Pintenwippers uit het Brouwersgat (Dommelen).

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Stephan van Beek
Advertentie

Met de naam Prins Luminus gaat Luciën carnaval door. Zijn adjudant is Rob Bakermans (Adjudant Tenebris). Samen stonden ze vrijdagavond trots op het podium. Samen gaan zij volop carnaval vieren in Brouwersgat.

Hop en Mout: Wim en Marion

Ook heeft CV De Pintenwippers hun nieuwe Hop en Mout voor het carnavalsseizoen 2023-2024 bekendgemaakt. Dat zijn Wim Caris en Marion Verhoeven. De Hop en Mout zijn volgens de carnavalsvereniging twee personen die onmisbaar zijn om een geslaagd biertje te brouwen voor het nieuwe seizoen.

Ook traden er vier nieuwe raadsleden toe en was er een wissel van de vorst en veldwachter.

The Connection

De nieuwe prins, Luciën van den Heuvel, is op een spannende manier bekendgemaakt dit jaar. Vooral de volgers van ‘The Connection’ op Facebook konden niet wachten tot er eindelijk meer duidelijkheid is. In café De Dommelstroom volgde vrijdag de ontknoping.

Luciën van den Heuvel en Rob Bakermans zijn er klaar voor: "Ge stoat nie buitenspel, als ge fist mee ut heul stel."

Bezige bij

Luciën woont al weer vele jaren in Dommelen, waar zijn twee zoons hem voorgingen als jeugdprins. Ook treed hij in de voetsporen van zijn oom die vijftig prinsen eerder de scepter zwaaide over Brouwersgat. In het dagelijks leven is Luciën van den Heuvel al ruim 25 jaar praktijkdocent op een VMBO-school. Hij is bijna elf jaar lid van het prinselijk gezelschap waarvan ruim negen jaar in het bestuur. Daarnaast is hij ook nog voorzitter van de plaatselijke voetbalvereniging. Al met al een echte verenigingsman.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie