Luister
muziek
6 februari 2024 - 22:12
Deel dit artikel:

Volop jeugdcarnaval in Brouwersgat: dit is er allemaal te doen voor de jongsten

In Brouwersgat (Dommelen) is de slogan al vele jaren ‘Alles voor de jeugd’. De jeugd heeft binnen de gemeenschap en ook het carnaval een prominente rol. Verschillende verenigingen werken samen om leuke activiteiten te organiseren, zo ook tijdens en rondom het carnaval.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het is iedere carnavalsdag feest in Brouwersgat. Hieronder zijn drie speciale activiteiten uitgelicht.

Frizz Fistje van Nog Net Nie

Na het succesvolle FrizzFistje is er dit jaar weer een geweldig carnavalsfeest op zaterdag 10 februari. Dit feest is bedoeld voor kinderen op het voortgezet onderwijs, 12 t/m 15 jaar. Voor deze jongens en meiden zijn er bijna geen (carnavals)activiteiten, vandaar dat Nog Net Nie in dit gat gesprongen is en diverse activiteiten met en voor deze kinderen organiseert. De toegangskosten voor dit Frizz Fistje zijn 7,50 per persoon (excl. servicekosten), waarvoor de kinderen 3 consumpties krijgen en automatisch meedoen aan een geweldige loterij. Het feest is toegankelijk voor alle jeugd uit alle dorpen. Dus trek je mooiste pakje aan en kom gezellig naar de leukste carnavalsparty voor tieners! Kijk op de facebook-pagina van Nog Net Nie voor de kaartverkoop. De eerste 100 kaartkopers krijgen een gave carnavalsmuts!

Jeugdprins Bas’ carnavalsfeest

Op maandagavond 12 februari is er vanaf 19.30 uur gaaf carnavalsfeest voor alle basisschooljeugd en jeugd t/m 15 jaar in café De Dommelstroom. Hier kun je feesten, dansen, hossen met Jeugdprins Bas en zijn raad en dansgardes, net als 3 weken geleden bij het 1e carnavalsfeest. Ook dit feest is volledig gratis te bezoeken en een DJ draait jullie muziek! Ook de ouders zijn uiteraard welkom om te blijven, terwijl de jongens en meiden een feestje aan het vieren zijn. Het feest zal duren tot ongeveer 21.00 uur.

Brouwersgatse Carnavalskinderbingo

Op dinsdagmiddag vanaf 14.11 uur is het 2e gratis Brouwersgatse Carnavalskinderbingo bij café De Dommelstroom voor alle jongens en meiden op de basisschool. Alle kinderen zijn welkom en er zijn mooie prijzen. Zorg dat je erbij bent, er wordt gezorgd voor ranja en wat lekkers! Inloop is vanaf 13.00 uur en de bingo duurt tot 17.00 uur.

Meer weten?

Alle kinderen (in de genoemde doelgroepen) zijn welkom, of je in Dommelen woont of niet. Wil je meer weten, kijk dan op de Facebook-pagina van Nog Net Nie of die van CV De Pintenwippers. Hopelijk tot bij één van deze activiteiten.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie