Luister
muziek
04 Juli 2024 08:37
Deel dit artikel:

Blaaskapel Valkenswaard geeft openluchtconcert bij open tuinweekend van theehuis

In de groene omgeving van het voormalige buitenverblijf van de familie Van Best, geeft Blaaskapel Valkenswaard een openluchtconcert.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli is het opentuinweekend van de parktuin bij het theehuis, iedere dag van 14.00 tot 17.00 uur. Op zondag 7 juli speelt Blaaskapel Valkenswaard met haar veertien muzikanten een gevarieerd muzikaal repertoire dat bestaat uit Duitse (waaronder Egerländer en marsen) en moderne muziek.

Blaaskapel Valkenswaard is opgericht in juni 2010. De kapel verzorgt optredens op diverse podia zoals terrasconcerten, tonpraten, KBO, voor verzorgingstehuizen, voorrondes- en finale Brabantse kampioenschappen.

Open tuin is van 14.00 tot 17.00 uur en entreekosten bedragen 3 euro per persoon, kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen. De blaaskapel speelt zondag 7 juli vanaf 14.00 uur driemaal een halfuur, met pauzes van ongeveer vijftien minuten. De locatie is Molenstraat 210 in Valkenswaard. Parkeren van auto's en fietsen kan tegenover de ingang van de parktuin.

Deze muzikale middag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Etty van Best-Wiegersma.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie