Luister
muziek
04 Juli 2024 18:33
Deel dit artikel:

Apérotime Valkenswaard gaat ook komende zaterdag niet door

Apérotime in Valkenswaard vindt ook aanstaande zaterdag niet plaats, na al een keer verzet te zijn geweest. Voor de tweede maal dit jaar is het uitgesteld.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - YouTube Daani
Advertentie

Het zou in eerste instantie plaatsvinden op zaterdag 25 mei plaatsvinden, maar het slechte weer gooide roet in het eten. Het is toen verplaatst naar aanstaande zaterdag, 6 juli. Maar ook die editie gaat niet door. Het zal nu plaatsvinden op 17 augustus 2024.

Op de Markt in Valkenswaard zou toen eigenlijk het gratis feest plaatsvinden. Maar net als vorig jaar werd Apérotime verplaatst. Ook toen gooide het slechte weer roet in het eten. "Maar uitstel is géén afstel", zei de organisatie later. "Op zaterdag 6 juli 2024 gaan we op de Markt in Valkenswaard voor extra veel sfeer - extra veel feest - extra veel dansjes en bovenal fenomenaal mooie zonnestralen." Maar ook daar gaat een streep doorheen.

De organisatie zegt nu: "Net als jullie is ons hart oranje en wilden we niets liever dan samen de EK-actie live volgen op een groot scherm. Helaas laat de situatie dat niet toe. Apérotime Valkenswaard wordt hierdoor verplaatst naar 17 augustus."

Apérotime Valkenswaard vindt in 2024 dus plaats op 17 augustus, van 18.00 tot 00.30 uur. De Markt, waar het feest plaatsvindt, is gratis toegankelijk. Zie hieronder hoe het er afgelopen jaar aan toe ging.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie