Luister
muziek
08 Juli 2024 11:38
Deel dit artikel:

Ierse muziektheatershow in Theater De Hofnar: 'Passie en emotie knallen van het podium'

Vergeet Halloween, vergeet Saint Patrick’s Day: Het grootste Ierse feest van Nederland vindt plaats in Theater De Hofnar, met de Ierse feestfolkband uit Nederland: Acting The Maggot.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

In een bijna twee uur durende reis neemt Acting The Maggot je muzikaal mee naar het mooie Ierland met zijn ruige omgevingen, de sfeervolle pubs, maar vooral de prachtige muziek. Van zeer gevoelige folk tot opzwepende feestklanken. En dat de muzikanten van Acting The Maggot een feestje kunnen bouwen bewezen ze afgelopen jaar al op vele festivals in binnen- en buitenland. Van het 'The Town I Loved so Well' tot 'The Wild Rover' en van 'The Fields of Athenry' tot 'Whiskey In The Jar', het komt allemaal aan bod.

Ieren zweren dat de band uit hun land moet komen: passie en emotie knallen van het podium als de bandleden van Acting The Maggot de prachtige en opzwepende Ierse muziek ten gehore brengen. En zelfs grote rockbands als Foo Fighters en Queens of The Stone Age deelden de muziek gespeeld door Acting The Maggot.

De band laat de grote festivalpodia nu even voor wat ze zijn en trekt de theaterzalen in. Met ‘The Rocky Road to Dublin’ brengt Acting The Maggot de muziek van Ierland naar jouw eigen theater. Tickets voor Acting The Maggot in Theater De Hofnar koop je HIER.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie