Luister
muziek
12 Juli 2024 11:45
Deel dit artikel:

Statie in Valkenswaard is in vakantiesfeer: 'Maar het ligt hier niet stil, integendeel'

Ben je ook zo toe aan vakantie? Of ben je al op vakantie? Op de Statie in Valkenswaard zijn ze in geval wel in vakantiesfeer. Maar dat betekent niet dat het hier stil ligt! Integendeel. Op het fijnste terras van Valkenswaard is het altijd goed toeven. En dan hebben ze komend weekend ook nog een compleet zandstrand van de deur.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Let op: in verband met het beachvolley is Willem II Burgers & Bier gesloten van 10 tot en met 14 juli. In deze periode is ook de Fantastische Bierbeleving helaas niet mogelijk.

Beachvolleybal 2024

Alle (volley)ballen verzamelen! Want het is tijd voor het 22e(!) Beach Volleybal Toernooi op de Statie. Het meest sportieve feest van het jaar!

Het begint al op 12 juli met het bedrijventoernooi. Op zaterdag 13 en 14 juli staat het reguliere toernooi op het programma met ook dit jaar weer ruim honderd teams. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, het zit namelijk ramvol. Maar je bent van harte welkom om de teams aan te moedigen en voor een verkoelend drankje op Statie Beach Valkenswaard natuurlijk! Want het belooft weer een heerlijk, tropisch feestje te worden!

12, 13 & 14 juli | Mooi op de Statie

Tuna en la Estación

¿Qué? Nee, dit heeft niks te maken met tonijn op de Statie maar alles met heerlijke zuidelijke klanken van een al even fijne Tuna uit Eindhoven! ¿Qué? Een Tuna is club van universiteitsstudenten die, gekleed in een historische outfit, oud Spaanse, Portugese en Zuid-Amerikaanse folkloristische liedjes spelen en zingen. Eindhoven kent een rijke Tuna traditie. En daar kun je op zondag 21 juli van genieten. Bereid je voor op een middagje zomerse klanken op ons heerlijke terras. La buena vida. Gewoon in Valkenswird.

21 juli | Mooi op de Statie | 15.00 uur

Live: Rancho Grande

Het duurt nog even, maar zet deze maar vast in de agenda: Rancho Grande in de Fantast! Altijd fijn zo'n lekkere band na de zomervakantie. En ja, Rancho Grande is zo'n lekkere band. 6-koppig en met een stevig, maar toegankelijk repertoire aan covers spelen deze ervaren podiumbeesten de pannen van het dak. Geen uitgekauwde cliché hitjes, maar recht-door-zee rock met een vette knipoog naar rockliefhebbers van alle generaties. Daar is dus niks mis mee! Sterker nog, da's gewoon keigoed!

7 september 2024 | De Fantast | 21.00 uur

Corso & Cultuur festival

14 en 15 september staat Valkenswaard helemaal in de het teken van Corso & Cultuur. Een lekker weekend lang cabaret, theater, muziek én dahliakunst in het hele dorp. Ook op de Statie kun je natuurlijk terecht. Bijvoorbeeld om van de dahliaparade te genieten vanaf ons fijne terras. Maar natuurlijk ook voor lekkere live muziek! Net als (bijna) alle andere activiteiten tijdens het Corso & Cultuur Festival zijn deze optredens helemaal gratis te bezoeken.

Het definitieve programma volgt nog. Maar zet het alvast in je agenda!

14 & 15 september 2024 | Mooi op de Statie

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie