Luister
muziek
19 Juli 2024 14:55
Deel dit artikel:

Grensparkwandeling in grensstreek weer van start

Ook dit jaar worden in juli en augustus op de dinsdagen weer de traditionele Grensparkwandelingen georganiseerd. Dit gebeurt door acht verschillende verenigingen uit België en Nederland, met elke dinsdag een andere startplaats in onze grensstreek.; afwisselend in België en Nederland.

valkenswaard24
  / Evert Meijs
  • Beeld - Voetje voor Voetje
Advertentie

VWC Voetje voor Voetje uit Valkenswaard organiseert de toch op dinsdag 23 juli, als één van de acht organiserende verenigingen uit de grensstreek.

De wandeling start bij TWC De Kempen, Monseigneur Smetsstraat 45, 5551 AB Valkenswaard.

Met de fiets is deze startlocatie bereikbaar vanuit Dommelen, met de auto vanaf de N69, via de Kempervennendreef, of vanuit Westerhoven via de Weerderdijk.

Center Parcs De Kempervennen

Wandelaars kunnen kiezen uit afstanden van zes, elf of achttienkilometer. De rustpost wordt ingericht bij Kennel de Malpieheide, bij Borkel. De kortste route komt niet op die rustpost, maar gaat voor het grootste gedeelte over het prachtige park Center Parcs De Kempervennen, waar iedereen welkom is. De langste route maakt vanaf de rustpost nog een lus naar de Malpie-vennen.

De hele route is duidelijk beschreven en met pijlen aangegeven.

Voor de zes kilometer kunt u starten tussen 08:00 en 15:00 uur,

voor elf kilometer tussen 8:00 en 14:00 uur, en voor de 18 km-routetussen 8:00 en 13:00 uur. Om 17:00 uur sluit het startbureau. De inschrijfkosten bedragen drie euro. Leden van de Nederlandse of Belgische wandelbond betalen op vertoon van het pasje één euro vijftig. Iedereen wordt door Voetje voor Voetje op voorhand al een prettige wandeling toegewenst op 23 juli.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie