Luister
muziek
23 Juli 2024 09:53
Deel dit artikel:

Doe-Week komt 100 vrijwilligers tekort, met inschrijfstop tot gevolg: 'Essentieel voor veiligheid'

Doe-Week Dommelen heeft noodgedwongen de kaartverkoop stopgezet. Tot aan de inschrijfstop zijn er voor 600 kinderen kaarten verkocht voor de kindervakantieweek. Het probleem: er is een vrijwilligerstekort.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Doe-Week Dommelen vindt plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus op het terrein van TWC De Kempen, nabij het Eurocircuit in Valkenswaard. "We komen op dit moment zo’n honderd vrijwilligers tekort, wat neerkomt op zo'n 150 extra deelnemersplaatsen", zegt voorzitter Diana van Beek van Stichting Doe-Week Dommelen. "Die vrijwilligers zijn essentieel om de veiligheid te kunnen garanderen."

Alsnog aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger - bij voorkeur voor de hele week - kan nog altijd via de website. "We komen op dit moment vooral vrijwilligers tekort voor het begeleiden van groepen met kinderen in alle leeftijdsgroepen. Afhankelijk van het aantal extra vrijwilligers, kan de organisatie meer kinderen toelaten. Dus mocht je nog een plaatsje vrij hebben in je agenda, meld je dan aan als vrijwilliger. Je bent zeer welkom", besluit Van Beek.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie