Luister
muziek
19 Oktober 2024 15:39
Deel dit artikel:

'Heul Vakenswird zingt Hazes brengt mensen van alle leeftijden en achtergronden samen'

Op zaterdag 2 november 2024 organiseert Stichting de Gouden Knakworst voor de zevende keer het Nederlandstalige meezingfestijn 'Heul Vakenswird zingt Hazes' in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Tijdens deze avond brengen (lokale) artiesten de grootste hits van André Hazes ten gehore. De songteksten worden geprojecteerd op een groot scherm, zodat iedereen kan en mag meezingen.

Michael Penders, een van de optredende zangers, belooft een avond vol sfeer: "Ook dit jaar komen de parels uit de Jordaan weer voorbij. Het is onmogelijk om zonder nummers als 'Een beetje verliefd' en 'Bloed, zweet en tranen' de juiste toon te zetten." Rob van Daal, een andere artiest, voegt toe: "Heul Vakenswird zingt Hazes brengt mensen van alle leeftijden en achtergronden samen."

Het evenement vindt plaats in Café-Zaal Du Commerce, aan de Frans van Beststraat (de Statie). De deuren openen om 20.30 uur en rond 21.30 uur zullen de eerste klanken van Hazes door het café schallen. Ook ontbreekt Andrés favoriete snack niet. De entree is geheel gratis. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie