Luister
muziek
8 november 2021 - 12:25
Deel dit artikel:

Compliment voor Valkenswaardse mantelzorgers in vorm van cadeaubon

Op 10 november is het Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop alle mensen in het zonnetje worden gezet die intensief zorgen voor hun partner, ouder, kind of vriend, die ernstig of langdurig ziek is. "Ook binnen de gemeente Valkenswaard willen we graag onze waardering tonen voor de grote inzet van mantelzorgers. Daarom konden zij (of degenen voor wie zij zorgen) tot 1 oktober een Mantelzorgcompliment aanvragen", zegt de gemeente.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Wethouder Mieke Theus (Zorg en Welzijn): “Ik heb diep respect voor de toewijding en de creativiteit en het doorzettingsvermogen van al deze mensen die naast een eigen, vaak druk, leven, er zijn voor een ander. Zelfs sinds corona alles nog lastiger maakte, hielden zij oog voor een ander en bleven intensieve zorg bieden. Daar wil ik al deze mantelzorgers graag persoonlijk voor bedanken met een compliment in de vorm van de lokale cadeaubon Valkenswaardkado.” De bonnen worden rond 10 november toegestuurd aan de mantelzorgers.

Mantelzorger en niet geregistreerd

De gemeente Valkenswaard wil haar mantelzorgers zo gericht mogelijk ondersteunen, via Mantelzorg Verlicht, hét steunpunt voor mantelzorgers. Om ondersteuning te kunnen bieden, is het nodig dat we weten wie jij bent, waar je behoefte aan hebt en hoe we je kunnen bereiken. Ben jij ook mantelzorger in Valkenswaard en heb jij je nog niet geregistreerd? Doe dat dan alsnog via de website mantelzorg-valkenswaard.nl. Hier lees je ook meer over de mantelzorgondersteuning. Of stuur een mail naar info@mantelzorgverlicht.nl.

Ben je niet zo handig met de computer, je kunt het steunpunt telefonisch bereiken via nummer 088-0031168, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie