Luister
muziek
9 juni 2022 - 15:47
Deel dit artikel:

Theater De Hofnar presenteert nieuw theaterprogramma: 'Stiekem wel trots'

Het nieuwe theaterprogramma van Theater De Hofnar in Valkenswaard is vanaf nu te vinden op www.hofnar.nl. "We zijn toch stiekem wel trots op het het mooie en diverse programma van 2022-2023", zegt het theater.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Michael van Tol
Advertentie

Op woensdag 15 juni vanaf 09.00 uur start voor iedereen de kaartverkoop en kun jij kaarten bemachtigen voor jouw favoriete artiest en voorstelling.

Theateragenda

Theater De Hofnar brengt voor komend seizoen geen theaterbrochure uit, maar een theateragenda die meerdere keren, in een aangepaste vorm, gaat verschijnen. De eerste editie valt vanaf 15 juni op de deurmat. Ontvang je deze weekbladen niet, dan kun je vanaf deze week de theateragenda ook ophalen bij De Hofnar.

Kaarten bestellen (voorverkoop)

Ben je Vriend van De Hofnar? Dan kun je vanaf vandaag kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen.

Goed om te weten bij het online bestellen van kaarten:

  • Log in bij Mijn Hofnar (Als vriend heb je dan de mogelijkheid om in de voorverkoop kaarten te bestellen). Gebruik het mailadres waarop je deze mail hebt ontvangen. Dit mailadres is namelijk bij ons bekend.
  • Heb je nog nooit ingelogd bij Mijn Hofnar of ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar het tabblad 'Wachtwoord vergeten' en vul je mailadres in (maak geen nieuw account aan, je mailadres is bij ons bekend). Je ontvangt dan een mail met een link. Via deze link kun je een wachtwoord aanmaken. Ga na het aanmaken van een dit wachtwoord terug naar inloggen en vul hier je mailadres met het aangemaakte wachtwoord in.
  • Je bent nu ingelogd. Veel plezier met het bestellen van kaarten.

Vragen bij bestellen van kaarten

Heb je vragen? De kaartverkoopbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie