Luister
Live
20 november 2022 - 12:32
Deel dit artikel:

Laatste Alzheimer Café van dit jaar: 'Diagnose dementie bij je naaste en dan?'

Dinsdag 29 november is de laatste bijeenkomst van dit jaar in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre. Het thema van deze avond is: “Diagnose dementie bij je naaste en dan?”

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Evert Meijs

Wat komt er allemaal bij kijken als je thuis zorgt voor iemand met de diagnose dementie? Of als jij als kind mantelzorger wordt voor een ouder die de diagnose dementie heeft gekregen? Wat voor ondersteuning is er dan voor jou?

Mantelzorg Verlicht 

Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning van mantelzorgers. Dit steunpunt biedt praktische en emotionele ondersteuning om er voor te zorgen dat de mantelzorger niet overbelast raakt. Gastspreekster op deze avond is Loes van de Laar, zij werkt bij Mantelzorg Verlicht. Zij geeft handreikingen aan mantelzorgers om de juiste weg te vinden om de moeilijke taak te vervullen en niet overbelast te worden.

In Dommelen

Kom naar het Alzheimer Café op dinsdag 29 november. Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis. De avond vindt zoals gewoonlijk plaats in café zaal De Dommelstroom in Dommelen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug