Luister
muziek
29 april 2023 - 11:37
Deel dit artikel:

Twee dagen muziekfeest in het Van Bestpark in Valkenswaard

Pinksteren in Valkenswaard staat traditiegetrouw in het teken van muziek. Muziek om naar te luisteren en muziek om mee te zingen. Op 27 en 28 mei is het namelijk weer tijd voor Concert in het Park (27 mei) en AmeeZing Valkenswaard (28 mei). Met toffe tributes, feestelijke Nederlandstalige muziek en alle kans om uit volle borst mee te zingen.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

De zaterdagavond (27 mei) volgt het recept dat vorig jaar werd ingezet. Drie fantastische tributes, afgewisseld met Nederlandstalig topentertainment. Voor de tributes werd ook dit keer goed gekeken naar het talent van het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands. Twee van de drie bands schitterden namelijk tijdens het afgelopen seizoen. MJ History is een echte, authentieke Michael Jackson Tributeband met zeer ervaren muzikanten. Het draait allemaal om respect en toewijding voor de artiest Michael Jackson.

Django Wagner en John de Bever

Mariska Lunes van Diva Turner mag zichzelf met recht de enige echte Nederlandse Tina Turner noemen. Zowel publiek als jury waren zeer onder de indruk van de energie, de podiumpresentatie en het muzikaal niveau. De derde tribute is er één ‘uit eigen dorp’. Maar wel één die enkele jaren geleden nationaal én internationaal hele hoge ogen gooide. Doe Maar Net Alsof was de publiekslieveling van de landelijke wedstrijd Clash of the Coverbands. En net als de grote voorbeelden, stopte ook deze band op tijd. Nu komen ze nog één keer bij elkaar voor een uniek reünieconcert. De twee Nederlandstalige sterren hoeven eigenlijk geen introductie: Django Wagner en John de Bever zetten tussen het tributefeest de zaak op z’n kop met hun grootste hits.

AmeeZing Valkenswaard

AmeeZing Valkenswaard kent in tegenstelling tot voorgaande edities alleen een avondprogramma. Dat start met Valkenswaards grootste talenten tijdens AmeeZing HighSchool met jongeren vanaf 12 jaar die de sterren van de hemel zingen, begeleid door de schoolband van scholengemeenschap WereDi. Daarna is het de beurt aan de AmeeZing Konzert Band voor AmeeZing Valkenswaard Lekker Buiten. Er zullen weer heel veel nationale en internationale hits de revue passeren. Al die nummers hebben één ding gemeen: het publiek mag uit volle borst meezingen. Stilstaan én stil blijven is geen optie.

Tickets in de voorverkoop

De voorverkoop voor Concert in het Park en AmeeZing Valkenswaard is intussen gestart. Er zijn tickets voor de losse avonden (respectievelijk 14,50 en 9,50 euro). Of een aantrekkelijk combiticket voor beide avonden (21,50 euro). Zowel op 27 als 28 mei opent het park rond 18.30 uur. Meer informatie over het programma en de tickets: ameezingvalkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie