Luister
muziek
8 november 2023 - 15:28
Deel dit artikel:

CV De Pintenwippers maakt nieuwe prins(es) bekend

Carnaval 2024 nadert en inherent aan dit feit lopen de spanningen weer op. Wie wordt de nieuwe heerser of heerseres die een jaar lang de scepter mag zwaaien en wie wordt zijn of haar adjudant? Vooral de volgers van ‘The Connection’ op Facebook kunnen niet wachten tot er eindelijk meer duidelijkheid is. CV De Pintenwippers uit Brouwersgat (Dommelen) maken het bijna bekend.

valkenswaard24
  / Johan Follon
Advertentie

Die duidelijkheid komt vrijdag 10 november, want dan zijn de onthullingen van de prins(es) met zijn/haar adjudant. Maar ook de nieuwe Hop & Mout, twee personen die in Brouwersgat onmisbaar zijn om een geslaagd biertje te brouwen voor het nieuwe seizoen.

De avond vindt plaats in café De Dommelstroom. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de entree is gratis. Deze wordt gevolgd door een gezellige zondagmiddag met de onthulling van de nieuwe jeugdprins(es) voor het komende seizoen. Deze middag is ook in De Dommelstroom. Het komende weekend staat in Brouwersgat volledig in het teken van carnaval. "En wie carnaval een warm hart toedraagt, mag dit niet missen", zegt de organisatie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie