Luister
muziek
16 november 2023 - 15:23
Deel dit artikel:

Cordaad Welzijn start met nieuwe reeks van ontmoetingsgroep: 'Samen met jezelf'

Cordaad Welzijn start samen met Ans Klerks een nieuwe reeks van de ontmoetingsgroep. Deze vinden plaats op eerste donderdagmiddag van de maand.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

De tijd is van 14.00 tot 16.00 uur. Je schrijft je in voor in totaal acht bijeenkomsten in de periode december 2023 tot en met juli 2024. Het vindt plaats bij Cordaad Welzijn, bij de Hofnar 12 in Valkenswaard. "Wij zorgen voor koffie, thee met wat lekkers", zegt Cordaad.

De eerste keer, donderdag 7 december, trapt Ans af met een stoelmassage en vanaf januari staan de middagen in het teken van met jezelf zijn en elkaar hierin ontmoeten. Iedere bijeenkomst heeft een thema, bijvoorbeeld ‘wat is jouw pad?’ of ‘verbinding met jezelf en de ander’.

Dit onderzoekt de groep spelenderwijs, door in beweging te komen, voelen, kijken, ervaren, tekenen en door meditatie. Tijdens de bijeenkomsten wordt dit ook uitgewisseld met elkaar.

Ans Klerks komt uit de zorg en heeft 30 jaar een praktijk als Bio Dynamisch Therapeut gehad en veel ervaring in de begeleiding van groepen en individuen.

Heb je interesse? Schrijf je dan in. Dat kan door je naam, adres, telefoonnummer en mailadres te mailen naar loekbeckers@cordaadwelzijn.nl. Reageer snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie