Luister
muziek
19 november 2023 - 15:55
Deel dit artikel:

De Weitens dompelt zich in kerstsferen: 'Genieten in onze groene omgeving'

De feestdagen komen tot leven bij De Weitens, waar Wilma’s terras zich transformeert in een kerstsetting met betoverende kerstbomen.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Op vrijdag 1 december opent De Weitens en ook Wilma’s Terras, haar deuren voor een gezellige kerstervaring, omringd door kerstbomen. Of het nu binnen is, genietend van lokale lekkernijen en drankjes, of buiten wandelend tussen de kerstbomen in de frisse winterlucht. Iedereen kan genieten van de speciale menukaart met heerlijke, zelfgemaakte gerechten.

Wat kun je verwachten:

  • Een warme en gezellige sfeer

  • Lokale zelfgemaakte hapjes en drankjes

  • Verschillende zelfgemaakte cadeau-items

  • Gratis marshmallows roosteren boven het vuur voor kinderen

  • Verkoop van kerstbomen, in samenwerking met MAAS Kerstbomen

"Met onze terrasopening bieden we een warme en gastvrije omgeving waar mensen samenkomen om de aankomende feestdagen te vieren en te genieten van onze groene omgeving. We kijken ernaar uit onze gasten te verwelkomen in een ontspannen, feestelijke sfeer”, zegt Corinne Verouden, ondernemer bij De Weitens.

Datums en tijden

Je bent van harte welkom om de magie van de kerstdagen te vieren in de volgende weekenden: 1, 2 en 3 december en 7, 8 en 9 december en 15, 16 en 17 december, van 10.00 tot 18.00 uur. De Weitens is gelegen aan de Monseigneur Smetsstraat 32 in Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie