Luister
muziek
5 februari 2024 - 22:27
Deel dit artikel:

Beter Vruug Dan Nooit Bal laat heel Striepersgat meezingen

Stichting de Gouden Knakworst organiseert op vrijdag 9 februari het carnavalsmeezingfestijn 'Beter Vruug Dan Nooit Bal'. Onder het motto 'het is nooit te vruug om heul Striepersgat carnaval te laten zingen' brengen lokale en interlokale zangers en zangeressen de grootste Striepersgatse carnavalsuccessen ten gehore.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Moor Media
Advertentie

Daarnaast komen ook de grote carnavalskneiters van de laatste decennia voorbij. De teksten worden geprojecteerd op een groot scherm dus iedereen kan en mag meezingen. Met het wegvallen van de carnavalsopmaat op vrijdag, 'Nooit te vruug', gaan ze dit jaar wat eerder beginnen. Vanaf 14.33 uur gaan de deuren van het meezingpaleis Du Commerce aan de Statie open en verwelkomen ze de prins van Striepersgat en zijn gevolg.

Vanaf 17.00 uur start het podiumprogramma. “Er is tijdens carnaval niet veel plaats voor de lokale carnavalsnummers, dus bieden wij een podium om deze lekker mee te zingen”, aldus Rob van Daal, een van de organisatoren van de avond. Extra dit jaar is de single release van de ode aan Coby Baken, de uitbaatster van de iconische slijterij het Zwaantje.

Kortom: een mooi begin van carnaval 2024. Café-Zaal Du Commerce aan de Frans van Beststraat (de Statie) is de plaats waar het podium staat opgesteld. De zaal gaat open om 15.11 uur en de eerste klanken vanaf het podium zullen rond 17.00 uur door het café galmen. De entree is gratis.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie