Luister
muziek
22 februari 2024 - 08:20
Deel dit artikel:

Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer haar muzikale reis in Theater De Hofnar

Op zaterdag 9 maart 2024 staat Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer met haar nieuwe voorstelling ‘Drift’ in Theater De Hofnar in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / Betaalde content
Advertentie

‘Drift’ is een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. In ‘Drift’ worden alle lagen afgepeld. Elke Vierveijzer trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteunt door diepe drums en vunzige bassen. Vergeleken met haar vorige voorstelling ‘LUCHT’, waarin verdriet en troost als centrale thema’s dienden, gaat Vierveijzer dit keer in op onderwerpen die iets lastiger te verteren zijn. Een fantastische weergave van hoe ze is gegroeid als artiest en songwriter.

“Onze schaduwkant is vaak niet iets waar we trots op zijn. Woede is niet iets dat we gemakkelijk openbaar maken, tenzij het ons per ongeluk gebeurt. Toch hoop ik dat het publiek zich juist gezien voelt in hun minder mooie kanten, als ze mogen kijken naar de mijne.” - Elke Vierveijzer

Elke Vierveijzer

Elke Vierveijzer is in 2014 vol lof afgestudeerd van de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch, waarna ze in 2015 finalist was bij het Amsterdams Kleinkunstfestival. Vervolgens won ze in 2021 de Poelifinario voor Kleinkunst. Maar ze is nog lang niet klaar. Deze getalenteerde duizendpoot met prachtige stem is momenteel op tournee door theaters in heel Nederland. Dit doet ze samen met Michiel Wetzer. En volgende maand staan ze dus hier in Valkenswaard.

Michiel Wetzer

Samen met Michiel Wetzer, een Valkenswaards talent, is Drift gevormd tot wat het nu is. Michiel Wetzer is muzikant, componist, singer-songwriter én podcastmaker, een echt manusje van alles dus. Samen met Elke vormt hij een ijzersterk, getalenteerd duo. Hij staat Elke bij met diverse instrumenten.

“Het is een voorstelling geworden waarin elektronica een grote rol speelt. Veel bassen, veel drums en een stevige sound, maar dat past goed bij de themathiek.” - Elke Vierveijzer

Mis het niet

Kom op zaterdag 9 maart deze adembenemende voorstelling bekijken in Theater De Hofnar. Het zal een onvergetelijke avond worden die je niet wil missen. Dus ga naar hofnar.nl en koop je kaartjes.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie