Luister
muziek
23 februari 2024 - 08:28
Deel dit artikel:

Het is weer helemaal fris op de Statie: 'Klaar voor nieuwe hoogtepunten'

Lekker fris is het weer op de Statie. Na een waanzinnige carnaval liggen Du Commerce, De Fantast en Willem II Burgers & Bier er weer spik en span bij. "Klaar voor nieuwe hoogtepunten", zegt Mooiopdestatie.

valkenswaard24
  / Gesponsorde content
Advertentie

En nog even over dat carnaval: hebben jullie ook zo genoten? "Wij in ieder geval wel", zegt Mooiopdestatie. "En dat allemaal dankzij jullie want, nondeju, wat hebben jullie er een prachtig feest van gemaakt. Vijf dagen lang was de Statie echt het epicentrum van schôn mensen, van de lach en zo af en toe een traan, van het carnaval zoals wij dat zo graag vieren. Heel veel dank namens het hele team. Jullie waren fantastisch!"

Dance Classics

The Dance Classics is hét feest waar jij weer naar hartenlust kan komen dansen en zingen op al het moois uit de 70s, 80s en begin 90s! Met een (grote) verlichte dansvloer, een podium vol sfeerverlichting, twee auto’s vol spiegelbollen en bovenal de grootste hits van artiesten als Michael Jackson, ABBA, Modern Talking, Yazoo, Madonna, Earth Wind & Fire, CHIC, Sister Sledge en al die andere grootheden van toen, zijn dit dé avonden om weer eens lekker terug in de tijd te gaan. Leuk? Bestel dan nog snel je kaarten want het is bijna uitverkocht. Dat kan via deze link.

Event in de zaal. Het café is gewoon vrij toegankelijk.

Zaterdag 2 maart | 20.30 uur | Du Commerce (zaal)

Stat(i)e of Dance

Duik in een nacht van grenzeloze beats! Van 22.00 tot 02.00 uur laten vier Valkenswaardse dj's je swingen op Dancehall, verliezen in Alternative, en stuiteren op UK House. Een unieke mix, elke editie anders. Trek je dansschoenen aan en beleef een onvergetelijke avond met vrienden. Mis het niet! #LetsDance

Zaterdag 2 maart | 22.00 uur | De Fantast

Fantast Jamsessies: The Craic Company

Yeah. Weer zo'n fijne jamsessie! Doe je mee? Op zondag 3 maart ben je weer van harte welkom. Maar voordat we samen het podium op gaan, gaan we eerst genieten van The Craic Company - Paul van Hees, Dennis van Meel en Marco Maas. The Craic is een Ierse zegswijze die zich het best laat vertalen als 'fun' of 'a good time'. En daar zorgt The Craic Company voor! Gewapend met zang, bas, thin whistles, pipes, bouzouki, gitaar, banjo, mandoline en accordeon laat The Craic Company jullie meedeinen en -zingen met Ierse en Schotse pubsongs. Na deze set starten de jamsessies. Kun jij ook een potje drummen of een baslijn neerzetten? Kun jij een partij zingen? Klim op het Fantastpodium en doe mee!

Zondag 3 maart | 19.00 uur | De Fantast

Reunie: Out of Time & Sattelite

Het reünieconcert én de samenwerking waarvan je altijd al hoopte dat die zou komen: Out of Time & Satellite (and Friends). Met grijzere haren even terug naar de tijd van toen! Twee gerenommeerde, Valkenswaardse coverbands van weleer bundelen voor deze speciale gelegenheid de krachten in een muzikaal project. Wat je kunt verwachten? Een oergezellige avond die voor iedereen toegankelijk is en waar een mix van disco, ballads, rock en Nederlandstalig voorbij zal komen. Dus kom meezingen, meefeesten en meedansen bij Du Commerce.

Zaterdag 9 maart | 20.00 uur | Du Commerce

Live: Joanne Bird & all American Band

Joanne Bird is de artiestennaam van onze 'eigen', Valkenswaardse Merel Brusselers. Ze maakt fantastische Indie & Americana folkmuziek met een vleugje jazz. In juni 2023 bracht ze haar debuut EP ‘Sounds of the City’ uit. Vlak na de release vertrok ze voor vijf maanden naar de Verenigde Staten waar ze langs alle grote muzieksteden reisde om inspiratie op te doen voor het schrijven van nieuwe muziek, op te nemen en op te treden. Maar ze nam er ook haar nieuwe EP ‘Railroad Tracks’ op in een studio in Asbury Park, New Jersey. Dit deed ze samen met een groep gevestigde muzikanten uit Nashville, New York & New Jersey, waarvan een deel naar Nederland komt voor haar voorjaarstour in maart ter gelegenheid van de nieuwe EP die in het voorjaar wordt uitgebracht. En natuurlijk komt ze ook in Valkenswaard, dus daar wil je bij zijn!

Tickets zijn vanaf nu te bestellen via deze link.

Concert is in de zaal. Het café is gewoon vrij toegankelijk.

Zondag 24 maart | 19.00 uur | Du Commerce (zaal)

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie