Luister
muziek
2 maart 2024 - 14:29
Deel dit artikel:

Concert in het Park en AmeeZing Valkenswaard: Tributes, Nederlandstalig en meezingen

Traditiegetrouw staat Pinksteren in Valkenswaard in het teken van muzikaal feest. Want op 18 en 19 mei 2024 is het weer tijd voor respectievelijk Concert in het Park en AmeeZing Valkenswaard. Twee dagen met de beste tributes, heerlijke Nederlandstalige muziek en natuurlijk het altijd oergezellige AmeeZing Lekker Buiten.

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - M54 Beeldcreaties
Advertentie

De voorverkoop voor de evenementen start op 1 maart.

Concert in het Park

De zaterdagavond (18 mei) is sinds jaar en dag voorbestemd voor tributes en feestelijk Nederlandstalig. De avond start met Puur de Nijs die een ode brengt aan één van Neerlands grootste artiesten: Rob de Nijs. Een andere (internationale) grootheid wordt geëerd door de Neil Diamond Memories Band. En ja, natuurlijk komen hier alle grote krakers van deze levende legende voorbij. De derde tributeband brengt een stukje Limburg naar het park: Dowwen Hèze speelt inderdaad de grootste hits van Rowwen Hèze. Dat belooft gegarandeerd een groots feest. Het Nederlandstalige front wordt vertegenwoordigd door drie, niet de minste artiesten: Monique Smit, Frank van Etten en René Karst. Deze kanjers zullen de boel weer behoorlijk op de kop zetten. Concert in het Park start om 19.30 uur. Om 00.30 uur eindigt het programma.

AmeeZing Valkenswaard

AmeeZing Valkenswaard (op zondag 19 mei) start om 19.15 uur met Valkenswaards grootste talenten tijdens AmeeZing HighSchool. Deze band bestaat uit jongeren vanaf 12 jaar die de sterren van de hemel zingen, begeleid door de schoolband van scholengemeenschap Were Di. Daarna is het natuurlijk weer de beurt aan de AmeeZing Konzert Band voor AmeeZing Valkenswaard Lekker Buiten. Verwacht de nodige nationale en internationale hits. Al die nummers hebben één ding gemeen: het publiek mag uit volle borst meezingen. Stilstaan én stil blijven is geen optie.

Tickets in voorverkoop voor Concert en AmeeZing

De voorverkoop voor Concert in het Park en AmeeZing Valkenswaard start op 1 maart. Tickets voor de losse avonden kosten respectievelijk 14,50 euro en 9,50 euro. Daarnaast is er een aantrekkelijke combiticket voor beide avonden (22 euro). Voor vroege beslissers profiteren tot 18 april van 2,50 euro korting op een combiticket (19,50 euro). Zowel op 18 als 19 mei opent het park rond 18.30 uur.

Meer informatie over het programma en de tickets: ameezingvalkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie