Luister
muziek
30 maart 2024 - 21:19
Deel dit artikel:

Circus in de regio! Kwalitatieve show voor hele familie

Ook in 2024 is de familie Donnert weer op pad in Nederland met The Magical World of Circus, een kwalitatieve circusshow voor de hele familie. Op 9 en 10 april staat het circus in Waalre.

valkenswaard24
  / Betaalde content
Advertentie

Normaal staan circussen in de gemeente Waalre op het Boerenbondterrein, deze locatie is sinds begin april bezet door de opvang van vluchtelingen. In overleg met de gemeente staat het circus nu op de Dreefstraat, op het grasveld achter RKVV Waalre. Hetzelfde terrein waar onder andere het vliegerfestijn jaarlijks plaatsvindt.

Sandor Donnert is een bekende naam in de circuswereld. Als jonge producent tekent hij onder andere voor grote circusproducties als het Kerstcircus in Aachen en Den Haag en presenteert hij samen met de Duitse band The Höhner een grote circusshow. Maar naast al deze grote producties heeft hij samen met zijn familie een eigen circus waarmee hij door Zuid- en Midden-Nederland toert. Een circus met kwaliteit, want vele van de acts stonden ook in zijn grootste producties.

Een zorgvuldig samengesteld programma met artiesten uit Nederland, België, Italië, Tsjechië , China en Portugal. Ruim honderd minuten circusplezier voor jong en oud.

Clown, jongleur en acrobatiek

Zo zie je dit jaar onder andere hun clown Marco Mariani, die na het succes van vorig jaar terugkeert naar het circus. De veelzijdige familie Lagroni met zoon Nicolas, die één van de snelste stuiterballenjongleurs is van Europa. Maar ook Amber Karstens, bekend van Holland's Got Talent met haar dancing collies. Adele Fame stond eerder in de grote circusproducties, zoals het Duitse circus Roncalli, maar zal dit jaar het Nederlandse publiek verbazen met haar luchtacrobatiek. Zij en de andere artiesten nemen je mee in de Magical World of Circus.

Het circus geeft voorstellingen op:

  • Dinsdag – 16.00 uur
  • Woensdag – 15.00 uur

Kaartverkoop via de website magicalworldofcircus.com of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa. Voor meer actuele info kijkt u ook op de Facebookpagina Magical World of Circus.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie