Luister
muziek
1 april 2024 - 08:36
Deel dit artikel:

'Spel der ontmoeting' voor mantelzorgers in De Belleman

Elke derde woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur ben je welkom in de theaterzaal van de Belleman in Dommelen voor het thema Het spel der ontmoeting. De eerstvolgende activiteit is op 17 april. Samen met theatermaakster Mieke Toussaint gaan deelnemers samen spelen, muziek ervaren, kijken en luisteren. Samen er even tussenuit om een andere wereld te creëren.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Vaak is het niet prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt zodat de mantelzorger even weg kan is ook niet altijd even makkelijk.

Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene die zij zorg geven ontspannen in een andere omgeving. Driemaal per maand organiseert het steunpunt deze laagdrempelige bijeenkomsten in Valkenswaard. Aangezien er voldoende begeleiding aanwezig is, kunnen mantelzorgers hun eigen invulling geven aan deze ochtend en middag.

Je kunt je aanmelden door te bellen naar Steunpunt Mantelzorg Verlicht via 088-0031168 of te mailen naar info@mantelzorgverlicht.nl. Je kunt ook meedoen zonder aanmelding, kom gerust een kijkje nemen of het iets voor je is.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie