Luister
muziek
14 april 2024 - 08:56
Deel dit artikel:

Oogcafé nodigt uit met nieuw thema: 'Door te leren rouwen, heb ik leren leven'

Het Oogcafé Valkenswaard en omstreken nodigt iedereen graag uit voor de komende bijeenkomst op vrijdagmiddag 19 april aanstaande van 14.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

valkenswaard24
  / Evert Meijs
Advertentie

Het Oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening of zichtprobleem elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Regelmatig staat het Oogcafé in het teken van een bepaald onderwerp. Het thema is van deze middag is ‘Door te leren rouwen, heb ik leren leven.’ Miranda van Otterdijk is blind. Ze vertelt over haar ervaringen met verlies, acceptatie en zingeving. Miranda is ervaringsdeskundige en teamgenoot van Oogcafé Valkenswaard en omstreken.

Locatie: Bibliotheek (in de Hofnar), Hofnar 12, 5554 DA Valkenswaard

Iedere derde vrijdagmiddag van de maand, met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus, van 14.00 tot 16.00 uur inloop vanaf 13.30 uur. Let op: in de maand september is het Oogcafé verzet naar 27 september.

De toegang is gratis. Wil je iemand meenemen, dan is dat geen enkel bezwaar. Ze vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt. De organisatie verneemt graag van haar bezoekers wat hun interesses zijn en mogelijke suggesties voor een van de komende bijeenkomsten. Voor meer informatie en aanmelden oogcafevalkenswaard@gmail.com of telefonisch via 06-12074049. Contactpersoon is Lisette Couwenberg.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie