Luister
muziek
21 april 2024 - 11:41
Deel dit artikel:

Koningsdag en Hemelvaartsdag: traditioneel gezellige dagen in Valkenswaard

Op Koningsdag (27 april) en Hemelvaartsdag (9 mei) hoef je je niet te vervelen in Valkenswaard. De American Bike Day en braderie 'Hemelse sferen' staan op het programma.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is in Valkenswaard op Koningsdag en Hemelvaartsdag.

Koningsdag in Valkenswaard

27 april is traditiegetrouw American Bike Day, dit jaar de vijftiende editie, een jubileum. Valkenswaard kleurt oranje en op De Statie is in de ochtend een kleedjesmarkt voor de jongste inwoners.

Iedereen is welkom in het centrum en Amerikaanse motoren mogen het evenemententerrein op. Naast de motoren en de bikersmarkt deze dag ook spraakmakend straattheater, schmink en livemuziek op de Markt en bij verschillende horecazaken.

De winkels zijn open van 10.00 tot 17.00 uur en de horeca draait door tot in de kleine uurtjes.

Braderie op Hemelvaartsdag in Valkenswaard

Op Hemelvaartsdag wordt in het centrum van Valkenswaard de jaarlijkse braderie 'Hemelse sferen' georganiseerd. Struinen langs de ruim 200 kramen die verspreid staan opgesteld door het centrum. Op diverse locaties livemuziek en ruim aanbod van straattheater en entertainment.

De winkels zijn deze dag ook allemaal open van 10.00 tot 18.00 uur en de horeca draait door tot in de kleine uurtjes. Een dag vol vermaak!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie