Luister
muziek
17 januari 2023 - 09:10
Deel dit artikel:

Lotgenoten van overleden kindje ontmoeten elkaar in Dommelen

Er wordt in Dommelen een lotgenotenactiviteit georganiseerd voor broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes van een overleden kindje.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Een creatieve activiteit waarbij er ruimte is om met elkaar te knutselen maar ook om met elkaar te kletsen. In ieder geval met het doel de kinderen te laten voelen dat ze niet alleen zijn in deze ervaring. Het vindt plaats op woensdagmiddag 18 januari en wordt georganiseerd door Stichting Nooit Voorbij Brabant/Limburg.

Voorlezen, kleien, ranja drinken, kletsen en snoepen

De vrijwilligers van Stichting Nooit Voorbij gaan samen met de kinderen voorlezen, kleien, ranja drinken, kletsen en uiteraard iets lekkers snoepen. Voor de ouders en begeleiders staat koffie en thee klaar op de stamtafel waaraan men elkaar kan ontmoeten.

  • Tijdstip: Woensdagmiddag 18 januari 2023, van 14.30 tot uiterlijk 16.30 uur
  • Locatie: Ons Plekske, in samenwerking met We-Dommelen, Van Bruhezedal 1 in Dommelen
  • Aanmelden: mail naar kim@stichtingnooitvoorbij.nl
  • Toegang gratis, een vrije gift is welkom

Verwerken van verlies

Stichting Nooit Voorbij is een landelijke stichting die ten doel heeft het ondersteunen van ouders, broertjes en zusjes van een overleden kind. Zij hopen te kunnen helpen bij het verwerken van hun verlies, onder andere door het schrijven van hun verhaal ter herinnering aan het overleden kind. Maar ook het organiseren van landelijke en regionale bijeenkomsten en evenementen zodat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten om te delen. Het Brabantse team is gevestigd in Dommelen, gemeente Valkenswaard, en is ook goed toegankelijk voor Noord-Limburg.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie