Luister
muziek
23 januari 2024 - 22:03
Deel dit artikel:

Carnavalsmiddag voor verstandelijk beperkten in Valkenwaard

KansPlus Valkenswaard organiseert dit jaar sinds 1979 weer een carnavalsmiddag voor mensen met een verstandelijke beperking. "We zijn traditioneel te gast in de grote zaal van speeltuin Geenhoven in Valkenswaard", zegt de organisatie.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - William Damen (archieffoto)
Advertentie

Prins Luminus en zijn adjudant Tenebris met hun gevolg van Pintenwippers en Dansgarde uit Dommelen zullen ook een bezoek brengen aan de bijzondere middag op zaterdag 3 februari. Ook jeugdprins Bas en zijn adjudant Chris zijn aanwezig. De muzikale omlijsting wordt zoals ieder jaar verzorgd door Brasband de Johanna's uit Dommelen.

Prins en prinses

Iedereen met een verstandelijke beperking, maar ook zijn of haar familie en vrienden, zijn welkom. "Kom dus ook, we gaan er opnieuw een daverend feest van maken. Ook kiezen we dit jaar weer een eigen prins en prinses, die prins Paul en prinses Inge gaan opvolgen."

De speeltuin ligt vlakbij de Nieuwe Waalreseweg en de Tienendreef in Valkenswaard en is goed met de bus of auto te bereiken. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. De middag begint om 14.00 en tegen 16.30 uur is het met de pret gedaan en kan iedereen voldaan huiswaarts gaan.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie