18 september 2020 - 14:58
Deel dit artikel:

Iris Brom doet oproep: 'Kinderburgemeester zijn is súperleuk!'

Gemeente Valkenswaard is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester. Iris Brom is het afgelopen jaar de allereerste geweest. Zij deelt haar ervaring in onderstaande video, waarbij ze ook een oproep doet aan kinderen om zich aan te melden. "Zo'n grote aanrader, het is een geweldige ervaring."

valkenswaard24 / - • Beeld - Gemeente Valkenswaard

"Wij zoeken doenertjes met een droom", stelt de gemeente. "Valkenswaardse kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten."

Woon jij in de gemeente Valkenswaard, zit je in groep 7 of 8 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan kun jij zomaar de geschikte kinderburgemeester zijn. Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en stuur een mail aan de burgemeester van Valkenswaard waarin je uitlegt waarom jij nou juist het kind bent dat hem bij zijn werk kan helpen.

Solliciteren
Stuur deze mail vóór maandag 28 september 2020 naar gemeente Valkenswaard, naar kinderburgemeester@valkenswaard.nl. Geselecteerde kinderen die solliciteren mogen op dinsdag 6 of 13 oktober op het gemeentehuis in Valkenswaard hun sollicitatie toelichten.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug