Luister
muziek
30 november 2020 - 14:13
Deel dit artikel:

Centrum voor Muziek en Dans start lessen voor 60-plussers

Op maandag 7 december en donderdag 10 december start bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) de cursus 60+ Dansen. In deze korte cursus van tien lessen besteden ze aandacht aan stabiliteit, spierspanning, een juiste lichaamshouding, sterk worden en soepel blijven.

valkenswaard24
  / Gemeente Valkenswaard
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Het dansen staat echter centraal. Vrij bewegen of simpel aangeleerde danspassen op fijne muziek. Belangrijk is dat er geen niveau gevraagd wordt en dat iedereen kan meedoen binnen de eigen mogelijkheden, op zijn of haar eigen manier.

De lessen worden gegeven door Lisa Verhees; een jonge, enthousiaste dansdocente. Jazzdans, moderne dans en klassieke dans vormen de basis voor deze danslessen voor ouderen. Je bent altijd van harte welkom een kijkje te komen nemen bij de cursus voor je besluit in te schrijven.

Lestijden
De cursus 60+ Dansen gaat van start op twee lesdagen. Maandag van 18.00 tot 19.00 uur en donderdag van 14.30 tot 15.30 uur. De kosten bedragen 83 euro voor tien lessen. De cursus start onder voorbehoud van voldoende deelname.

Meer info
Op de SITE van CMD vind je meer informatie en kun je je inschrijven. Je kunt ook contact opnemen met de administratie van het CMD. Dat kan via 040-2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie